^Back To Top
  
  
  
Get Adobe Flash player

Naslovna

Nova oprema za vrtić

Općina Udbina je kroz EU projekt Program ruralnog razvoja unutar podmjere 19.2. osigurala novu opremu za vrtić od namještaja, bijele tehnike, igračaka, interaktivnih ploča, prijenosna računala do multimedijske opreme ukupne vrijednosti 268.00,00 kn, Mališanima su najzanimljivije pametne ploče, pametni stol te kocke koje im omogućuje zanimljive i uzbudljive interaktivne sadržaje.
Budući da su informacijske i komunikacijske tehnologije danas sastavni dio života podrazumijeva se njihovo korištenje i u odgojno-obrazovnom procesu u predškolskoj dobi. Korištenje te tehnologije je postao standard u osnovno školskom obrazovanju. Iz toga razloga projektom je uz postojeću klasičnu didaktičku opremu, koja je također obogaćena, nabavljeni i nova interaktivna oprema kako bi nove generacije pripremili za školu i izazove u daljnjem odrastanju.
U sklopu projekta održana je i edukacija teta u vrtiću- odgojiteljica u cilju osposobljavanja za korištenje opreme i postojećih edukativnih sadržaja te stvaranja novih za našu djecu.

vrtic1vrtic2vrtic3vrtic4vrtic5vrtic6vrtic7vrtic8

Copyright © 2013. Dječji vrtić Medo Rights Reserved.